Tack för i år!

Nu har ännu ett år passerat, 2022!

Tiden går fort när man har roligt och det har vi! Trots alla utmaningar vi ställs inför varje dag så fixar vi det på bästa sätt!

VI vill tacka för er stora arbetsinsats! Vi kämpar alla för att göra våra kunder nöjda och ibland blir det inte som vi vill och önskar. Men totalt sett har vi många nöjda kunder och det är tack vare era ansträngningar!

Vi har under året haft stora utmaningar med bland annat; ersättningstrafik för det tappade Rittal-flödet, den stora mängden avvikelser på lagret, hög sjukfrånvaro, skenande dieselpriser, ökande inflation som påverkar räntor, driftskostnader, material, etc.

Vi hoppades att 2022 skulle bli ett lugnare år efter 2020 och 2021, vilka innebar stora utmaningar som pandemi-år, men vi kunde nog inte drömma om att 2022 skulle bli så mycket tuffare!

Nu i slutet på året ser vi också minskad omsättning och försämrad lönsamhet vilket vi naturligtvis jobbar hårt för att minimera.

Men vi har tagit oss igenom större utmaningar och tillsammans ska vi också ta oss igenom 2023 (som kända ”förståsigpåare” antyder blir än tuffare – i alla fall ekonomiskt). Vi lär alla få en tuff start på 2023 med höga kostnader för el, drivmedel, räntor och inte minst mat.

Vi har därför bestämt att under januari månad 2023 bjuda er på frukost de vardagar ni är på jobbet. De som jobbar på plats i Ängelholm får frukost serverad i köket och de som arbetar ute i bilarna får en frukostpeng insatt på er lön i efterskott.

Vi hoppas med detta bidra till att ni får en bra start på dagen och även bidra lite till er vardagsekonomi!

Vi vill även passa på att tacka för den fina julklappen från er!

Gott Nytt År!

Ingrid & Stefan

Detta inlägg har 2 kommentarer

Lämna ett svar